Blue Curaçao

De Blue Curaçao is een verrukkelijke cocktail mix en ready to use. Je kunt hem het beste mixen in een shaker. De basis van de mix is een Blue Curaçao concentraat, aangevuld met lime juice, suiker, water en natuurlijke smaakstof. Je bereidt er verrukkelijke dranken mee in een prachtige diepblauwe kleur.

bereiding

Meng 100 ml MixTender Blue Curaçao mix, 50 ml Old Dutch Vodka, 10 ijsblokjes (circa 200 gram) en een ‘dash of fresh lime’ in een shaker.

Blue Lagoon. Meng MixTender Blue Curaçao mix met Old Dutch Gin, Old Dutch Vodka en MixTender Sugar Syrup mix in een shaker. Een bekende zomerse cocktail, heerlijk voor aan het strand!

De Blue Lady is een felblauwe cocktail en maak je door MixTender Blue Curaçao mix te mixen met Old Dutch Gin, vers citroensap en eiwit. Een elegant drankje voor speciale gelegenheden.

Een tropische versie is de Blue Hawaii. Meng hiervoor Mixtender Blue Curaçao mix met Old Dutch White Rum en Old Dutch Vodka. Garneer de cocktail met een schijfje sinaasappel en een kers.

Blue Colada. Meng 50 ml MixTender Blue Curaçao mix, en 100 ml Mixtender Pina Colada 50 ml Old Dutch White Rum, 10 ijsblokjes (circa 200 gram) en een ‘dash of fresh lime’ in een blender.

Blend it and make it!